Apparaten en accessoires
Boter plank met spinaziepesto
Voorbereiding. 15min
Totaal 10min
20 porties
Ingrediënten
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.slagroom (ong. 48% vet) bij kamertemperatuur (zie tip)500 g
-
melk20 g
-
pecorino, in stukken gesneden (2 cm)Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)50 g
-
geroosterd en ongezouten cashewnoten40 g
-
bladspinazie, vers plus extra voor de garnering90 g
-
knoflookteentje½
-
extra vergine olijfolie60 g
-
zout¼ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
Parma ham10 sneetjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
332 mg
Eiwitten
5 g
Calorieën
766.1 kJ /
183.1 kcal
Vetten
17.5 g
Vezels
0.3 g
Verzadigd vet
7.7 g
Koolhydraten
2.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Foodtrends 2023
17 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Bietencarpaccio met Burrata
Keine Bewertungen
Crumble van Zomerfruit met Crème Anglaise
1 Std. 10 Min
Vegan challah brood
2 Std. 30 Min
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
3 Std. 10 Min
Crumble met peren en crème van ricotta
1 Std.
De eerste hap: Zalm met Groenten
Keine Bewertungen
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1 Std. 15 Min
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50 Min
Pesto met basilicum
5 Min
Mousse van kaas
10 Min
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
35 Min
Boemkool buffalo hapjes
35 Min